Despre noi

Atunci când succesul validează caracterul, cu siguranță putem vorbi despre rafinamentul propriilor acțiuni, ca bază a dezvoltării continue.

Așa am pornit refacerea traseului către normalitate și civilitate, folosind reperele istorice, culturale și sociale, pe care le-am îndreptat către voi, oameni frumoși, zâmbitori, dornici de a testa și un alt tip de succes, alături de cel material.

Pentru voi, cei care vă întoarceți privirea spre detalii, pe aceia pe care vă mișcă reflexia eleganței din propria oglindă, pentru voi, prieteni ai cărților, muzicii clasice, momentelor speciale, încercăm să fim vocea reprezentativă a unei societăți care acceptă doar experiențele pozitive. Vă invităm să reconstruim împreună, prin proiecte sociale și printr-un plus de civilizație, acea bază a societății căreia îi simțim lipsa atât de mult.

Și pentru că iubim eleganța manifestată prin libertatea gândului și a vorbei scrise sau rostite, ne propunem să stăm departe de inițiative politice, de idei lipsite de concret, de critici sau de rolul atotcunoscătorilor. Nu ne vom îndepărta, însă, de râsul sănătos sau de poziția oamenilor cool, vom da adesea Like și Share bunului gust!